SliderSliderSliderSlider
Trollhättans Boll- & Idrottssällskap Trollhättans IF IFK Trollhättan Gripen Trollhättan Bandyklubb Skoftebyns IF Trollhättans Bordtennisklubb Trollhättans Atletklubb Trollhättans Skid- och Orienteringsklubb IOGT - NTO

Vegas

Vegas är ett värdeautomatspel som du finner på landets bingohallar och som erbjuder enkla och roliga spel med många vinster.

Vegas är Jack Vegas kusin sedan 1999 och är en ny gren i Svenska Spels spelportfölj. Vegas kan du enbart hitta på cirka 100 bingohallar runt om i Sverige.

Bakgrund

En ny Lotterilag trädde i kraft den 1 juli 1999 då regeringen gav Svenska Spel i uppdrag att placera ut högst 500 värdeautomater på landets ca 100 bingohallar med maximalt 5 stycken per hall. För att få spela på Vegas måste man vara över 18 år.

Underhållande spel

Det breda utbudet av spännande och roliga spel i automaterna består av hjulspel, pokerspel och Keno. Utvecklingen av spelportföljen sker kontinuerligt, både vad gäller att göra befinliga spel bättre och ta fram helt nya.

Så här spelar du

Du satsar 1-6 kronor och väljer spel genom att trycka på en spelsymbol i huvudmenyn. Vinstchansen är hög - cirka 90 procent. Högsta vinst är 100 gånger insatsen eller maximalt 500 kronor.

Överskottet går till föreningslivet

Överskotten från Vegas går till såväl Riksidrottsförbundet centralt som till det lokala föreningslivet genom de idrottsklubbar som driver bingohallarna i Sverige.

Webbplats utvecklad av Trinax AB